Asiantuntijoidemme neuvot auttavat vastaamaan kysymyksiisi ja rajaamaan hakuasi kassakaappiin, joka täyttää kaikki tarpeesi. Ymmärrämme, että monet valikoimamme tuotteet voivat vaikeuttaa hakuasi. Toisaalta vaihtoehtojen rajaaminen auttaa meitä tarjoamaan useita vaihtoehtoja, jotka sopivat tarpeisiisi parhaiten.

Alla on UKK-osio, joka auttaa vastaamaan kysymyksiisi ennen kuin ostat kassakaapin. Joka tapauksessa jos olet jo valinnut yhden tai useamman vaihtoehdon, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Kysymykset, joihin on tärkeää vastata:

1. Mitä säilytän kassakaapissa?

Suosittelemme ajattelemaan, mitä haluat säilyttää kassakaapissa nyt ja tulevaisuudessa, ja mikä kassakaapissa säilytettävien tavaroiden arvo on.

Useimmissa kassakaapeissa säilytetään aseita, asiakirjoja, käteistä, koruja, sijoituskultaa, tietovälineitä, kuvia ja muuta arvotavaraa. Esimerkiksi joitain esineitä, kuten aseita, on säilytettävä kassakaapissa. Aseille on tiettyjä säilytysvaatimuksia: sertifioidut kassakaapit alkaen alhaisimmasta S1-tasosta (lue lisää kassakaappien turvallisuusluokituksista täältä)

Riippumatta siitä, mitä säilytät kassakaapissa, on tärkeää valita tuote, joka suojaa omaisuuttasi lapsilta, varkaudelta ja jopa tulipalolta.

2. Mihin asennan kassakaapin?

Tämä voi olla huonekaluissa, vaatekaapissa, paikka sängyn alla, syvennys seinässä tai lattiassa, paikka kellarissa tai näkyvä paikka osana sisustusta. On tärkeää valita paikka ja ottaa huomioon sen koko. Kassakaapin koon rajoittaminen mahdollistaa haun rajaamisen sopivaan kokoon. Voit käyttää kunkin sivun vasemmassa reunassa olevia suodattimia.

Suosittelemme myös ottamaan huomioon tulevaisuuden suunnitelmat, esimerkiksi tarvitsetko lisää tilaa kassakaappiisi. Tässä tapauksessa suosittelemme valitsemaan vähintään yhtä koota suuremman kassakaapin kuin mitä tarvitset nyt, jos kokorajoituksia ei ole.

Kassakaapin ulkomittojen lisäksi on tärkeää huomioida myös sisämitat. Jos valitset palonkestävän kassakaapin, sen sisäinen kapasiteetti pienenee merkittävästi seinän paksuuden vuoksi, joka voi olla jopa 6 cm.

Suosittelemme kiinnittämään kaikki kassakaapit turvallisesti seinään ja/tai lattiaan, ja jos se upotetaan lattiaan tai seinään, asentamaan sen valmistajiemme ja asiantuntijoidemme suositusten mukaisesti.

Vain oikein asennettu kassakaappi voi täyttää turvallisuusvaatimukset, varsinkin jos se on kevyt ja sitä voi kuljettaa yksi tai kaksi henkilöä.

Kassakaapin sijainti voidaan suunnitella etukäteen. Yleensä asiakkaat ottavat meihin ensin yhteyttä suunnitellessaan kotia, vaatekaappia tai muuta huonekalua kassakaapin valitsemiseksi, ja valmistavat sitten kalusteet vaadittavien mittojen mukaan, jotta kassakaappi sopii niukasti. Taloa rakentaessa tai remontoidessa on myös mahdollista suunnitella sijainti ja valita upotettu kassakaappi ja sen koko, jolloin vältytään kassakaapin asennusongelmilta, koska seinässä tai lattiassa on jo syvennys.

3. Tarvitsenko ylimääräistä palontorjuntaa?

Kaikki eivät tiedä, että kassakaappi voi suojata arvoesineitä 30-120 minuuttia tulipalon sattuessa. Liekkeihin voi hukkua käteistä, arvoesineitä tai asiakirjoja. Palonkestävä kassakaappi suojaa tulelta, savulta ja vedeltä, jolla tuli sammutetaan.

Palonkestävän kassakaapin seinissä on erityinen täyteaine, joka suojaa pieniltä tai suuremmiltakin tulipaloilta ja estää kuumuuden ja tulen pääsemisen kassakaapin sisältöön tietyksi ajaksi.

4. Onko sertifioidulla ja ei-sertifioidulla kassakaapilla eroja?

Kyllä on. Valikoimassamme on sekä sertifioituja että ei-sertifioituja kassakaappeja. Tarjoamme asiakkaillemme kassakaappeja eri turvaluokituksilla. Todellisuudessa sertifioimattomat kassakaapit kattavat vain 10 % valikoimastamme ja me pidämme niitä ns. budjettiystävällisinä vaihtoehtoina, koska ne eivät tarjoa korkeaa turvallisuustasoa, mutta täyttävät silti esineiden säilytystarpeet.

Sertifioidut kassakaapit ovat turvallisempi vaihtoehto, koska ne on murto- ja palotestattu eurooppalaisissa laboratorioissa eri turvallisuustasojen täyttämiseksi. Kassakaappia valittaessa kotiin suosittelemme standardin EN-1143-1 tasoja S1-II. Jos kassakaapin sisältö on erittäin arvokasta, valitse korkeamman turvaluokituksen kassakaappi. Toimiston, lääketieteellisten ja turvallisuuslaitosten osalta suosittelemme ottamaan huomioon vaatimukset ja tarvittaessa valita meidän avullamme.

On tärkeää ottaa huomioon, että kun hankit sertifioidun kassakaapin, voit saada paremmat vakuutusehdot kassakaapin sisällölle. Tuotesivujen vasemmalla puolella on suodatusjärjestelmä, josta voit valita vakuutusluokitukset.

5. Mikä lukko minun pitäisi valita kassakaappiini?

Kuten ovet, myös kassakaapit voidaan lukita erilaisilla lukoilla.

Tarjoamme kassakaappeja seuraavan tyyppisillä lukoilla:

  • Avain;
  • Avain ja mekaaninen koodi;
  • Mekaaninen koodi;
  • Elektroninen koodi;
  • Biometrinen lukitus (lukitaan sormenjäljellä) + elektroninen koodi.

Lukon valintaan ei ole oikeaa vastausta. Kaikki riippuu siitä, mikä niistä sopii parhaiten omiin mieltymyksiisi.

Voimme kertoa kaikista suosituimman:

Asiakkaamme valitsevat yhä enemmän elektronisia koodeja niiden helppokäyttöisyyden ansiosta, koska avainta ei tarvitse kantaa mukana tai huolehtia siitä, että lapset tai muut ei-toivotut henkilöt löytävät sen. Paristojen vaihtaminen on nopeaa ja helppoa, kun elektronisen lukon paristot tyhjenevät. Lukko ei aukea silloinkaan, kun akku on tyhjä.

-  Avaimella tai mekaanisella koodilla avattava kassakaappi valitaan useimmiten silloin, kun kassakaappi asennetaan lämmittämättömään paikkaan, jossa elektroninen lukko purkautuisi nopeammin ja paristot pitäisi vaihtaa useammin.

Kaksois-/yhdistelmälukot, kuten avain + mekaaninen koodi ja biometrinen lukitus (lukitaan sormenjäljellä) + elektroninen koodi, tarjoavat parempaa turvallisuutta, koska kassakaapissa on kaksi lukkoa. Lue lisää lukoista täältä.

6.Määrittääkö kassakaapin hinta turvallisuusluokan?

Valikoimassamme on suosituimpia kassakaappeja luotettavilta EU-valmistajilta, jotka kilpailevat keskenään teknisten ominaisuuksien ja hinnan osalta.

Sertifioimattomat kassakaapit ovat edullisempia, kun taas sertifioidut kassakaapit kalliimpia turvallisuusluokituksen vuoksi. Mitä korkeampi turvallisuusluokitus, sitä korkeampi hinta, koska kassakaapin valmistamiseen käytetään enemmän metallia. Lisäksi lukko on turvallisempi ja/tai innovatiivisempi, sillä tuotantotekniikat takaavat korkean sertifikaattitason.

Pitäisikö kassakaapin hinnasta tinkiä? – Ei. Kuten jo tiedämme, tämä on pitkäaikainen sijoitus ja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi suosittelemme valitsemaan tuotteen, joka täyttää pitkäaikaiset odotuksesi.

Samoin suodattimia käyttämällä voit valita turvallisuus-/sertifiointitason, kassakaapin koon, valmistajan jne., joka rajaa kassakaappien valikoimaa.

Ja jos sinulla on edelleen kysyttävää, et löydä etsimääsi tai tarvitset apua valinnassa, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]

 

SAFFORT-tiimi