Usein kuvittelemme kassakaapit maalausten taakse piilotetuiksi metallilaatikoiksi, mutta todellisuudessa kassakaapit ovat kätkettyinä moniin eri paikkoihin, koska niitä on eri muotoisia ja joskus ne ovat jopa osa sisustusta. Tällaiset kassakaapit vastaavat yleensä vaativimpien asiakkaiden tarpeita, jotka arvostavat turvallisuutta ja ainutlaatuista muotoilua.

Entä jos et halua perinteistä kassakaappia?

Tässä tapauksessa voit valita tunnetun suunnittelijan suunnitteleman mukautetun kassakaapin. Näissä kassakaapeissa on erilainen muotoilu, mutta ne tarjoavat myös suojaa murtautumiselta. Nämä kassakaapit on yleensä valmistettu metallista ja puusta. Niissä säilytetään koruja, kelloja, arvokkaita matkamuistoja tai tärkeitä asiakirjoja.

Suunnittelijat räätälöivät kassakaappeja omistajan persoonallisuuden ja kodin tai asunnon sisustuksen mukaan. Voit valita kiiltävällä maalipinnoitteella varustetun missä tahansa värissä tai minimalistisemman kassakaapin mattapintaisella puulla. Tällaisia kassakaappeja voidaan myös koristaa saranoilla ja tapeilla. Omistajan mieltymyksistä ja muista sisustusyksityiskohdista riippuen kassakaapit voidaan valmistaa erilaisista eksoottisista puulajeista, kuten saksanpähkinästä, tammesta tai eukalyptuksesta. Kassakaapit voidaan myös peittää nahalla tai ylellisillä kankailla, kuten sametilla, joka on erittäin suosittu materiaali tänä vuonna. Asiakkaat voivat vapaasi valita sisustuskomponentit – hyllyt, laatikot ja kaapit – sekä materiaalit ja värit mieltymyksiensä mukaan. Painokuvilla koristeltuja kassakaappeja pidetään ylellisimpinä ja ne piristävät huoneen sisustusta ja antavat niille sivistyneen ilmeen.

Vaativimmat käyttäjät valitsevat yksilöllisimmät ja ylellisimmät kassakaapit, sillä ne sopivat täydellisesti tilaan ja suojaavat arvotavaroitasi joutumasta vääriin käsiin. Löydät ainutlaatuiset ylelliset kassakaapit, jotka suojaavat omaisuuttasi sekä lisäävät ripauksen tyyliä kotisi tai toimistosi sisustukseen täältä

Parhaiden eurooppalaisten valmistajien suunnittelemat luksuskassakaapit, jotka on räätälöity hienostuneeseen ja eksklusiiviseen makuun.

Haluatko ainutlaatuisesti suunnitellun kassakaapin?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse numeroon +35 89 42 451 882 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

SAFFORT-tiimi