ILMAINEN PALAUTUS

 

SAFFORT – suurin valikoima turvakaappeja yhdessä paikassa. Kun valitsette turvakapin, ostakaa rohkeasti koska annamme teille 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuun jopa kuukauden kuluttua ostohetkestä.

Ei ole väliä missä päin Suomea asutte, tomitamme turvakapin ilmaiseksi ilman poikeuksia. Mikäli jostain syystä olette tyytymätön ostettuun turvakaappiin, voitte rohkeasti palauttaa tuotteen takaisin. Saffor palauttaa takaisin kaikki turvakaapista maksetut rahat.

Pyydämme vain, että palautat ostoksesi alkuperäisessä pakkauksessaan ja varmistat etukäteen, että se on hyvässä kunnossa. Palauttaaksesi turvakaapin, täyttäkää palautuslomake. Ostaja maksaa turvakaapin palautuskulut vain silloin, kun turvakaappi on toimitettu laadukkaasti ja täytti kaikki verkkokaupassa olevat kuvaukset. Tehdasvian tai kuljetuksen aikana tapahtuneen vaurion sattuessa, palautuskulut maksaa Saffort. palautuslomake.

 

Voitte palauttaa turvakaapin 30 päivän kuluessa ostopäivästä.

Turvakaapin on oltava siinä kaupallisessa kunnossa, jossa se vastaanotettiin ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen. SAFFORTin edustajat tarkastavat palautetut tavarat. Vahvistuksen jälkeen aloitetaan rahapalautusprosessi ja rahat palautetaan antamallenne tilillenne.

 

 

Takaisin yläosaan