www.saffort.fi - verkkosivulla esittellään yrityksen Saffort Northern Europe, Ltd tominta ja myytävänä oleva valikoima turvakaappeja.

Toimimme näiden tietosuojaperiaatteiden mukaisesti:

1. Turvallinen henkilötietojen kerääminen:

  • Noudatamme kaikessa toiminnassamme voimassa olevaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvää lainsäädäntöä; Varmistamme jokaisen käyttäjän henkilötietojen turvallisuutta; Kuten monet verkkosivut, keräämme tietoja vierailijoistamme, jotka selailevat verkkosivuamme. Kun selaat verkkosivullamme, evästeiden avulla tallennetaan IP-osoitteenne, kirjautumisaikanne, linkkejä verkkosivuille, joilla olette vierailleet. Käytämme myös pikselitunnisteita, pieniä grafiikoita, joiden avulla lasketaan verkkosivun kävijöiden kokonaismäärä. Henkilötiedot kerätään vain tilastollisiin tarkoituksiin käytettäväksi.

 

2. Tietojen käyttö palautteen ja laadukkaan asiakaspalvelun luomiseksi:

  • Varmistaaksemme tehokkaan tilausten toteuttamisen, tavaroiden oikea-aikaisen toimituksen ja korkealaatuisen asiakaspalvelun, pyydämme teitä antamaan sellaisia henkilötietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jms. Jokaisen verkkokaupan asiakkaan kirjautumistiedot verkkopankkiin tai sähköisiin maksujärjestelmiin on tallennettu turvallisesti pankkien sivuille; Verkkokaupan palveluita voivat käyttää vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

 

3. Tietosuoja:

  • Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman teidän suostumustanne tai lainsäädäntöön perustuvaa syytä. Käytämme suojatoimia tietojenne suojaamiseksi luvattomalta käytöltä tai väärinkäytöltä. Tarkistamme myös säännöllisesti turvallisuustoimenpiteitä ja tasoja varmistaaksemme yksityisyytenne.

 

4. Tekijänoikeus

  • www.saffort.fi verkkosivun tekijäoikeudet kuuluvat Saffort Northern Europe, Ltd, joten verkkossivun tietojen kopioiminen, käytäminen tai jakaminen muille verkkosivuille tai medialle ilman kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty. Kaikki tekijäoikeuksia ja www.saffort.fi -sivun tietojen käyttöä koskevat kysymykset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

 

Kaikki näiden tietosuojaperiaatteiden noudattamista koskevat erimielisyydet ratkaistaan neuvotteluteitse tai Suomen tasavallan lakien mukaisesti.