Mikä lukko minun pitäisi valita kassakaappiin?

Mikä lukko minun pitäisi valita kassakaappiin?

Kassakaappi on lukittava sen turvatoiminnon täyttämiseksi. Siksi suosittelemme harkitsemaan useita kriteerejä, kun valitset lukkoa:

  • Asennetaanko kassakaappi lämmittämättömään tilaan.
  • Kumpi on parempi vaihtoehto sinulle: kassakaapin avaimen kantaminen mukana vai elektronisen lukituskoodin muistaminen.
  • Kumpi tapa on parempi sinulle: avaaminen avaimella vai koodin syöttäminen.
  • Miten usein käytät kassakaappia. Ota huomioon, että elektroninen lukko vaatii paristojen vaihtamisen.
  • Oletko huolestunut siitä, että esimerkiksi lapset tai muut epähalutut henkilöt löytävät avaimen.

Tarjoamme kassakaappeja seuraavan tyyppisillä lukoilla:

  • Avain.
  • Avain ja mekaaninen koodi.
  • Mekaaninen koodi.
  • Sähköinen koodi.
  • Biometrinen lukitus (lukitaan sormenjäljellä) + sähköinen koodi.

Lukon valitsemiseen ei ole oikeaa vastausta. Kaikki riippuu siitä, mikä sopii mieltymyksiisi. Alla on kaikki edut ja haitat, joiden avulla voit muodostaa oman mielipiteesi ja tehdä päätöksen lukon valinnasta.

seifas su raktine spyna

Edut: Kassakaapin korkea turvallisuus, kohtuullinen hinta ja helppokäyttöisyys.

Haitat: Jos avainta ei piiloteta turvallisesti, saatat kadottaa sen tai joku muu voi löytää avaimen ja tehdä siitä kopion.

! Suosittelemme valitsemaan avaimella lukittavan kassakaapin, jos olet varma, että piilotat avaimen hyvin ja aiot säilyttää kassakaappia lämmittämättömässä huoneessa.

Raktine plius mechanine kodine spyna

Tämä on kaksinkertainen suojaus, koska kassakaappi lukitaan avaimella ja ylimääräisellä mekaanisella kolmen valitsimen yhdistelmällä (20 eri sijaintia kussakin valitsimessa).

Edut: Erittäin turvallinen, koska se yhdistää kaksi erilaista lukkoa yhteen kassakaappiin. On myös mahdollista muuttaa kassakaapin koodiyhdistelmää ja se on helppokäyttöinen.

Haitat: Jos avainta ei piiloteta turvallisesti, saatat kadottaa sen tai joku muu voi löytää avaimen ja tehdä siitä kopion, mutta on tärkeää mainita, että tietämättä valitsimien yhdistelmää kassakaappia ei voi avata, mikä voi myös olla etu. Tällaisen kassakaapin hinta on korkeampi kuin kassakaapin, jossa on vain avaimella avattava lukko.

Suosittelemme valitsemaan avaimella ja mekaanisella koodilla lukittavan kassakaapin, jos olet varma, että piilotat avaimen hyvin ja aiot säilyttää kassakaappia lämmittämättömässä huoneessa.

Elektronine spyna seifui

Tällaisilla lukoilla varustetut kassakaapit avautuvat, kun oikea numeroyhdistelmä (yleensä 4-10 numeroa) syötetään.

Edut: Korkeatasoinen turvallisuus, mahdollisuus vaihtaa koodi, helppokäyttöisyys.

Haitat:  Elektroninen lukko toimii paristoilla, jotka on vaihdettava säännöllisesti. Vaihto riippuu käyttötiheydestä, mutta voit lisätä ulkoisen virtalähteen määritettyyn paikkaan ja valita oikean koodin avatessasi kaappia paristojen vaihtamiseksi. On tärkeää ottaa huomioon, että jos unohdat koodin, kukaan ei voi avata sitä. Mekaanisissa lukoissa on sama ongelma. Tässä tapauksessa kassakaappi voidaan avata vain rikkomalla ovi. Siksi suosittelemme kirjoittamaan luodun yhdistelmän muistiin ja piilottamaan sen paikkaan, jonka vain sinä tiedät. Elektronisella lukolla varustettu kassakaappi on kalliimpi.

Suosittelemme valitsemaan elektronisella lukolla lukitun kassakaapin, koska se on kätevin ja erittäin turvallinen lukko kassakaappiin.

Elektronine spyna seifui su biometrika

Biometrisellä tunnisteella + elektronisella koodilla lukitut kassakaapit avataan tunnistamalla sormenjälki ja syöttämällä käyttäjän luoma koodi.

Edut: Innovatiivinen ja turvallinen tapa lukita kassakaappi, kaksinkertainen suojaus, koska samanaikaisesti käytetään kahta lukituksen avausmenetelmää.

Haitat: Tällaisen lukon haittana voi olla sen vaikeakäyttöisyys, koska lukko ei välttämättä skannaa sormenjälkeä ensimmäisellä kerralla. Tämän lukon toimintaa tukevat myös paristot, jotka on vaihdettava säännöllisesti. Vaihtaminen riippuu käyttötiheydestä, mutta voit lisätä ulkoisen virtalähteen määritettyyn paikkaan, pyyhkäistä sormea ja valita oikean koodin paristojen vaihtamiseksi. Huomaa, että jos unohdat koodin, kukaan ei voi avata sitä. Tässä tapauksessa kassakaappi voidaan avata vain rikkomalla ovi. Siksi suosittelemme kirjoittamaan luodun yhdistelmän muistiin ja piilottamaan sen paikkaan, jonka vain sinä tiedät. Biometrisellä + elektronisella lukolla varustettu kassakaappi on kalliimpi.

Innovatiivisista ratkaisuista pitäville suosittelemme biometrisellä tunnisteella + elektronisella lukolla varustetun kassakaapin sen korkean turvallisuuden vuoksi.

 

Lukon valitsemiseen ei ole oikeaa vastausta. Kaikki riippuu siitä, mikä sopii mieltymyksiisi. Kunkin kategoriasivun vasemmassa reunassa voit käyttää suodatusjärjestelmää, valita haluamasi lukon ja rajata hakuasi.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset asiantuntijan apua, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

SAFFORT-tiimi